Lezingen

– Kennis is macht –

Neem de kennis van de experts in je op en groei in jouw creatieve proces.
 
Kies een goed moment en ga er maar eens lekker voor zitten.
 

Geniet van de lezingen!

 Klik op de afbeeldingen om de video’s te bekijken.

Workshop-Lezing Creatief zelfvertrouwen
Hoe komt het dat je juist over het maken van kunst zo onzeker kunt zijn? In deze workshop, maar ook lezing van een half uur ontdek je waar die creatieve onzekerheid vandaan komt én krijg je tips van Marjolein van der Stoep hoe je meer creatief zelfvertrouwen kunt krijgen.

Duur: 30 min.

Kijk hier DEEL 2 van de lezing!

Lezing ‘Een uitgebreide geschiedenis’
Marleen van Code Lief vertelt met veel plezier ‘Een uitgebreide Geschiedenis’. De lezing is bedoeld als leuke introductie in de geschiedenis van het brei-ambacht.

Ze begint met: Wat is breien eigenlijk? En dan gaan we van een Romeins graf, naar Egyptische kousen en mutsen op Spitsbergen. We eindigen thuis, tijdens een online festival.

Duur: 1,5 – 2 uur

Masterclass: Ondernemend kunstenaar
Ben je toe aan de volgende stap? Wil je je eigen stijl ontdekken en jezelf verder ontplooien? Wil je ook de andere aspecten van het ondernemend kunstenaarschap ontdekken, zodat je nog beter jezelf en je werk ‘in de markt’ kunt zetten? In deze masterclass ga je, samen met Ingeborg Honer, in 6 stappen van wens naar werkelijkheid.

Voor iedereen die creatief is en ambitieus (niet alleen voor viltmakers).

Duur: 1 uur

KunstKennis: kunst en wetenschappelijk experiment

Lezing op uitnodiging van
DE KONINKLIJKE ACADEMIE DER WETENSCHAPPEN, AMSTERDAM

Monika Auch onderzoekt sinds haar overstap van de geneeskunde naar de beeldende kunst ‘de intelligentie van de hand’. Het project ‘Stitch your brain’ richt zich op de verhoudingen hand – brein – creativiteit – well being. Ga naar de website voor deelname.

In het tweede project ‘Weeflab’ staat de wever als protagonist van onze tijd centraal. Monika werkt als coach en geeft masterclasses.

Duur: 14 minuten

http://www.monikaauch.nl/
http://www.weeflab.com/
https://cargocollective.com/stitchyourbrain