Esgii

Fijne vilten sloffen voor de koude maanden!

Wie zijn wij?

Heb je vaak last van koude voeten, dan zijn deze vilten sloffen de oplossing! De sloffen zijn van schapenwol gemaakt, dat is een natuurproduct wat ventileert. Kortom de sloffen zijn duurzaam en je voeten blijven warm! Dit zijn de Musthave sloffen voor jouw voeten! 

 “Esgii” (spreekt uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt. Alle viltproducten die wij importeren zijn handgemaakt en duurzaam. Elk item is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. 100% feel good! Esgii importeert en verkoopt viltproducten uit Mongolië op basis van Fair Trade, oftewel eerlijke handel. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld!

Esgii is gespecialiseerd in sloffen en pantoffels voor dames, heren en kinderen.

Alle sloffen zijn gevilt van 100% schapenwol. Dit natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat de voeten kunnen blijven ademen, ook geschikt voor de zomer, maar koude voeten en wintertenen zijn met deze sloffen verleden tijd!

High Boots sloffen
Naar product

Hoge vilten heren en damessloffen in allerlei kleuren

Vilten Wrinkle sloffen
Naar product

Gerimpelde sloffen in het rood, blauw en groen

Bedsokken zonder naad
Naar product

Warme voeten in bed, maat 36 t/m 46

Fotogalerij

Link naar foto

Video's en livestreams

Uitleg over de vilten sloffen, gemaakt in Mongolië! De sloffen zijn van schapenwol gemaakt, dat is een natuurproduct wat ventileert. Kortom de sloffen zijn duurzaam en je voeten blijven warm! Dit zijn de ideale sloffen voor jouw voeten! 

Contact